Telefon: 0216 573 22 07
Endüstriyel Alanlarda El Temizliğinin Önemi

Endüstriyel Alanlarda El Temizliğinin Önemi

Yayın Tarihi : 03/16/2022
Paylaş

Sanayi tipi el temizleme kremi, büyük kuruluslarin ve fazla personel çalistirilan firmalarin siklikla tercih etmesi gereken en önemli el dezenfektani ürünleri arasinda yer almaktadir.  Sanayi ortamlari genellikle makine imalati gerçeklestirilen ya da ciddi yag malzemeleri sayilan ürünlerin ellerle uygulanma noktalaridir.

Bu sebepten dolayi da çalisan insanlarin elleri devamli yagli, kirli ve katran görüntüleri ile karsimiza çikmaktadir. Makine yapimlarinda kullanilan yaglar maalesef ki normal sabun çözeltileri ile ellerden çikmamaktadir. Dakikalarca çesme de ellerinizi ne kadar yikarsaniz yikayin kullanilan ve ellere yapisan bu yaglar asla çikmamaktadir.

Hem enerjinizi bos yere harcadiginiz gibi hem de su israfinda bulunmus oluyorsunuz. Ancak üretmis oldugumuz Pevalin markasi ile bu durum asla gerçeklesmemektedir. Kolaylikla el kirlerinizden arinabildiginiz gibi ellerinizin nem dengesi de otomatikman korunabilmektedir. Ayrica susuz bir sekilde ellerinize yedirme islemi uyguladiginiz için sadece durulama asamasinda su kullanarak su israfinin da önüne geçmis olmaniza destek saglamaktadir.

Sanayi tipi el temizleme kremi sunmus oldugu avantajlar ile tüm firmalarin dikkatini çekerek Endüstriyel el temizleme kremi olarak siklikla tercih edilmektedir.

Sizler de firma olarak çalisanlariniza hijyenik bir kir çikartici ariyorsaniz artik Pevalin mucizeleri ile tanisma vaktiniz gelmis demektir. Web sitemizi detayli inceleyerek Sanayi tipi el temizleme kremi ürünümüzün mucizelerine merhaba diyebilir ve hemen siparis olusturabilirsiniz.