Telefon: 0216 573 22 07
Pevalin El Temizleme Kremi Nedir?

Pevalin El Temizleme Kremi Nedir?

Yayın Tarihi : 01/19/2022
Paylaş

El temizleme kremi Pevalin hakkinda tüm endüstriyel kuruluslar arastirmalar yapmaktadirlar. Bu ürünümüzün içerigi ve etken noktalari dikkatle incelenmekte ve gerçekten inatçi kirlere karsi basarili olup olmadigi arastirilmaktadir. Inatçi kirlerle olan savasini bir dakika gibi kisa bir sürede halleden Pevalin el kremimiz ayni zamanda içerisinde bulunan lanolin maddesi sayesinde de çalisanlarinizin cildini korumakta ve bakteri üretiminin önüne geçilmesine destek sunmaktadir.

Pevalin endüstriyel el temizleme kremi ürünümüz otomatik sensörlü ambalajlari ile satilmaktadir. Sensörler her bir basimda yaklasik 3 gram el kremi disari birakmaktadir. 3 gram Pevalin elinizde bulunan tüm inatçi katran lekelerini bile yok edebilmekte elinizde olusabilecek nasirlasma sorunlarinin önüne geçilebilmesine yardimci olmaktadir.

Pevalin markasinin ayni zamanda enerji tasarrufu sagladigi da “Alman Su ve Hava Enstitüsü” (IWL)  tarafindan kanitlanmistir. Ellerden arindirdigi atik ve yapiskan maddelerin atik suyu kirletmedigine, aritma ihtiyacinin güdülmesine gerek kalmadan kendi kendini temizleyebilmesinin enerji tasarrufunda da büyük destekler sundugu gözlemlenmistir.

Ayni zamanda tüm kirleri parçalama özelligi bulunmasindan dolayi gider borularinizin kirlenmesine ya da zamanla yapis yapis olmasina müsaade etmemektedir. Çevre dostu olan ürünümüz ekonomik açidan uygunluk gösterdigi kadar hizli kir arindirma özelligi sayesinde su tasarrufu saglamaniza yardimci olmaktadir. Sanayi tipi el temizleme kremi içeriginde lanolin maddesi bulundurdugu için cildin kendi kendini yapilandirmasina da yardimci olmaktadir.