Telefon: 0216 573 22 07
Organik El Temizleme Kremi

Organik El Temizleme Kremi

Yayın Tarihi : 07/13/2022
Paylaş

Pevalin el temizleme kremi organik bir yapida olmasindan dolayi kirleri çikarttigi gibi ayni zamanda organikligi sayesinde de ellerin daima bakimli görünmesine yardimci olmaktadir. Içeriginde kullanilan tüm maddeler kirleri çikartmaya yönelik oldugu gibi bakimli bir ele sahip olmanizi da planlayarak hazirlanmistir. Sirf inatçi lekeleri çikartabilsin diye el sagligini bozacak en ufak bir madde kullanilmadigindan dolayi da organik el temizleme sabunlari arasinda görülmektedir.

Tüm sanayi kuruluslarinin özenle tercih ettigi pevalin alaninda en basarili ve en hizli çözüm sunan nadir el temizleme kremi olarak ilk sirada yer almaktadir. Tüm bu kimyasal bilesenler ile çalisan sagligini ve hijyenini korurken firmalari da unutmadan onlarin da faydasini alabilecegi özellikler eklenmistir. Özellikle su tasarrufu ve enerji tasarrufu konusunda basarili bir hizmet anlayisi sunan bu krem firmalari da oldukça çok mutlu etmektedir. Ayni zamanda inatçi yaglarin ellerden çikarak giderleri tikamasin diye tüm lekeleri parçalayabilecek bilesenler bünyesine eklenmis ve gider tikama ihtimalleri de ortadan kolaylikla kaldirilmistir.

Pevalin sanayi tipi el temizleme kremi ile yeni tanisiyor ve mucizelerini henüz bilmiyor iseniz web sitemizi inceleyebilir, web sitemizde bulunan irtibat numaralari ile bizlerle iletisime geçebilir, merak ettiginiz tüm sorulari müsteri danisanlarimiza sorabilirsiniz. Özellikle fiyat bilgisi için ne kadarlik bir alim yapmayi planladiginizi müsteri danisanlarimiza iletmeniz fiyatlarimizi ögrenmenize yardimci olacaktir.