Telefon: 0216 573 22 07
Çevre Dostu Pevalin El Temizleme Kremi?

Çevre Dostu Pevalin El Temizleme Kremi?

Yayın Tarihi : 03/02/2022
Paylaş

Bir el temizleme kremi düsünün ki insan sagligi kadar; çevre dostu olsun, ekonomik olsun, zaman tasarrufu olsun, çalisan memnuniyeti sunsun ve su tasarrufu imkâni saglasin. Hepsini bir anda sunan bir el temizleme ürünü olmaz diyebilirsiniz. Ancak bizler bu ürünlerin hepsini size ekonomik bir bütçe ile sunacak Pevalin markasini olusturduk.

Pevalin, Sanayi tipi el temizleme kremi büyük kuruluslarin hepsine kolayliklar sunarak çalisan memnuniyeti olusturabilmeleri adina yardimci olmaktadir. Saglikli eller slogani ile olusturdugumuz markamizin içeriginde bitkisel bakim yaglari ve nem oranini yükseltici ürünler bulunmaktadir. Genellikle sanayi çalisanlarinin birçogunda ellerde nasirlasma ve kuruluktan dolayi olusan çatlamalar görülmektedir.

Normal sabunlar ellerinde ki yag ve katran kirlerini yok etmediginden çesitli kimyasal ürünler kullandiklari için ciltlerinde onarilamaz durumlar olusmaktadir. Ancak bizler firma olarak ürettigimiz Pevalin el kremi ile tüm bu sorunlarin önüne tek bir krem ile geçmekteyiz.

Ellerinize bulasan kirleri 1 dakikada 3 gram el temizleme kremi ile yok etmeye ne dersiniz? Bu nasil olacak diye düsünebilirsiniz. Ancak endüstriyel el temizleme kremi özel etken maddelerden olusturuldugu için hem inatçi kirleri 60 saniyede yok etmekte hem de su tasarrufu saglamaniza yardimci olmaktadir. Ürünümüz hakkinda daha detayli bilgi almak isterseniz hemen web sitemizde bulunan numaralardan bizlere ulasarak merak ettiklerinizi ögrenebilirsiniz.