Telefon: 0216 573 22 07
El Temizleme Kremi Kullanmanın Faydaları Nedir?

El Temizleme Kremi Kullanmanın Faydaları Nedir?

Yayın Tarihi : 02/09/2022
Paylaş

El temizleme kremi her insanin kullanmasi gereken ürünler arasinda yer almaktadir. Özellikle pandemi zamanlarinda anti bakteriyel özellik sunan birçok ürün piyasaya çikmistir. Ancak birçogunun maalesef ki içerigi bilinmedigi gibi gerçekten insanlarin cildini koruyup korumadigi da belli degildir. Korona virüs salgini ile insanlarin el yikama konusunda biraz daha bilinçlenmesi ile kullanilan el kremi ve hijyen kremleri daha çok ön plana çikarak artik gerçekten etkisinin ne oldugu üzerine dikkatleri çekmesine yardimci olmustur.

Sanayi tipi el temizleme kremi özellikle toplu çalisma kosullari sunan endüstriyel yerlerde siklikla hatta kesinlikle tercih edilmesi gereken yerler arasinda olmaktadir. Kalabalik ortamlarda hem yapilan ürünlerin kirleri hem de bakterilerin çogalmasi muhtemel görülmektedir. Ayni sekilde el temizligi birçok zararli etkilerden insanlari kurtarabilmektedir. Hastaliklarin birçogu hijyen olmayan ortamlarda üredigi için özellikle kalabalik çalisma sartlarinda hijyene iki kati önem verilmesi gerekmektedir.

Bunlarin yani sira endüstriyel el temizleme kremi, endüstriyel atiklarin yani yapilan maddelerde bulunan kati-sivi yag, selülozik boyalar, poliüretan, zift ve bitüm gibi tüm zor yag tabakalarini kolaylikla çikartabilmenizi hem is yerini tasarrufa davet ettigi gibi hem de çalisan açisindan el sagligi ve hijyeni sunmasi ön plana çikmasina yardimci olmaktadir. Pevalin markasi tüm bunlara çözüm üretebilmek için özel olarak dizayn edilmistir. El hijyenini saglamakta, kalitsal tüm kirleri aritmakta, su tasarrufu saglamakta ve çalisanlarin daha kisa sürelerde endüstriyel atiklardan zorlanmadan kurtulmalarina destek sunmaktadir.