Telefon: 0216 573 22 07
Sanayi Tipi El Temizleme Kremi

Sanayi Tipi El Temizleme Kremi

Yayın Tarihi : 03/24/2022
Paylaş

Sanayi tipi el temizleme kremi büyük endüstriyel yerlerde kullanilmasi gerekli olan en önemli maddeler arasinda yer almaktadir. Toplu çalisilan ortamlarda el dezenfektaninin ne kadar önemli oldugunu takdir etmek oldukça kolaydir. Hele ki korona virüs salginin oldugu bu yillarda kalabalik ortamlarda çalisan ve bulunan insanlarin el temizligine asiri ciddi derecede dikkat etmeleri gerekmektedir.

Pevalin krem hem ellerin nem dengesini korurken kirlerini çikartmaya yariyor hem de ayni zamanda hijyenik olabilmesine olanak sagliyor. Iste tam da bu gibi sonuçlarin hepsini bir arada sunmasindan dolayi el temizleme kremi olarak sanayi ortamlarinda özellikle Sanayi tipi el temizleme kremi olarak tercih edilen malzemeler arasinda yer aliyor.

Endüstriyel El Temizleme Kremi Pevalin kullanan her firmanin memnun kalma orani oldukça yüksektir. Akilli sensörleri sayesinde gereginden fazla Pevalin harcamadigi için de ekonomik bütçe ile çalisanlarinizin ellerinin her zaman tertemiz kalabilmesine yardimci olabilirsiniz.

Pevalin markasina sahip olmaniz da çok kolaydir. Web sitemizde bulunan irtibat numaralarimizdan bizlerle iletisime geçerek Pevalin hakkinda daha detayli bilgiler alabilir, Pevalinin kullanim alanlarini daha detayli ögrenebilirsiniz. Bunlarin yani sira uygun fiyatlarimiz ile çalisanlarinizin el sagligini düsünmeniz de oldukça önemlidir.
Sanayi Tipi El Temizleme Kremi Pevalinin koruma ve kir çikarma özelliginden faydalanmak için mutlaka bizlerle görüsmenizi tavsiye ederiz. Toplu alimlar gerçeklestirmeyi düsünüyorsaniz mutlaka firmamizi arayarak alacaginiz adet bazindan fiyat teklifi talep ediniz.