Telefon: 0216 573 22 07
El Temizleme Kremi Ve El Hijyeni

El Temizleme Kremi Ve El Hijyeni

Yayın Tarihi : 05/12/2022
Paylaş

El temizleme kremi özellikle pandemi süreci ile hayatimiz da daha büyük bir öneme sahip olmaya baslamistir. Toplu ortamlarda bildiginiz üzere mikrop daha hizli yayilabilmekte oldugu gibi bulasici hastaliklarda en hizli sekilde yayilim gösterebilmektedir. Covid-19 salginin ciddiyeti de göz önüne alinacak olursa Pevalin Endüstriyel el temizleme kremi olarak büyük basarilar sunmakta ve toplu ortamlarda el hijyenini tam kapsamli saglamaktadir.

Toplu çalisma alanlari mikroba en açik alanlar oldugu gibi ellerimiz de tüm mikroplari vücudumuza alabilmemize imkân saglayan en islevsel organlarimiz arasinda yer almaktadir. Ayni zamanda bazi sanayi kuruluslarinda kullanilan maddeler el temizligine de asla izin vermedigi gibi katran görüntüsü olusturabilmektedir.

Her ne kadar bu durum meslegin cilvesi olarak görülüyor olsa da Pevalin sayesinde bu durum ortadan kaldirilmaktadir. Ayrica içeriginde bulunan lanolin maddesi sayesinde el sagligini da koruyarak çatlamalarin ve yariklarin olusmasina izin vermeden cildin PH dengesini saglamaktadir. Enerji ve su israfinin da önüne geçen bu temizleme kremi hem krem hem sabun gibi sizlere ikisini bir arada sunabilmektedir.

Sanayi kurulusu olarak sizler de bu konuda birçok islev sunabilen Pevalin kremini almayi düsünenlerden iseniz web sitemizde bulunan iletisim numaralarimizdan bizlerle irtibata geçebilir El temizleme kremi hakkinda daha detayli bilgiler alabilir akliniza takilan tüm sorulari danisanlarimiza sorabilirsiniz.