Telefon: 0216 573 22 07
Pevalin El Temizleme Kremi Özellikleri

Pevalin El Temizleme Kremi Özellikleri

Yayın Tarihi : 06/09/2022
Paylaş

Pevalin el temizleme kremi özellikleri ile tüm kuruluslarin dikkatini çekmeyi basarmis mükemmel bir laboratuvar ürünüdür. Özel bilesenler eklenerek hazirlanan bu krem yapisi geregi birden fazla imkân sunmakta ve hem kullaniciyi hem satin aliciyi memnun edecek özellikler sunarak tercih edilme sebepleri olusturmaktadir. Bizler sizlere Pevalin kreminin tüm özelliklerini madde madde açiklayarak neden seçmeniz gerektigi hususunda bilgilendirme saglayacagiz.

·        3 gram ile tüm inatçi lekelere son vermekte

·        Sensörleri sayesinde her bir basista sadece 3 gram krem vermekte

·        Çikartmis oldugu lekeleri aninda parçalama özelligi sundugundan dolayi giderlerin tikanmasini engellemekte.

·        Uygun fiyatlari ile dikkat çekici olmakta.

·        Enerji ve su tasarrufu saglamakta

·        Çalisanlarin el hijyenini korudugu gibi ciltlerinin de korunmasina yardimci olmaktadir.

El temizleme kremi, hem sabun gibi islem sunmakta hem de cildin PH seviyesini koruyarak çatlamalarin ve yarilmalarin önüne geçerek kötü bir el degil temiz ve bakimli ellere sahip olmaniza yardimci olmaktadir.  Kuruluslarin en çok sorun yasadigi personel ihtiyaci da böylece rahatlikla karsilanmakta ve kullanilan bu krem sayesinde temiz eller ile en agir kirli islemlerin bile sakinilmadan yapilmasina olanaklar sunmaktadir.

Sizde Endüstriyel el temizleme kremi almayi ve çalisanlariniza bu kremleri kullandirmak isteyenlerden iseniz mutlaka web sitemiz de bulunan irtibat numaralarimiz üzerinden bizleri arayabilir ve krem hakkinda tüm merak ettigin her seyi sorabilirsiniz.