Telefon: 0216 573 22 07
El Temizleme Kremi Pevalin İle Kirli Ellere Son

El Temizleme Kremi Pevalin İle Kirli Ellere Son

Yayın Tarihi : 05/23/2022
Paylaş

Sanayi Tipi El Temizleme Kremi olarak görülen Pevalin birçok noktada kullanilabilmektedir. El hijyenine ve bakimina özen gösteren herkes bir tek is yerlerinde degil bu kremi evlerinde de diledikleri gibi kullanabilmektedirler. Özellikle sanayi kuruluslarina önerilmesinin en büyük sebebi is yerlerinde kullanilan ve asla sabun ile çikmayan lekelerin varligindan dolayidir.

Insanlar sirf bu sebepten is degistirmekte ya da islerini birakmaktadirlar. Ellerimiz en çok görünen ve en çok kullanilan uzuvlarimiz arasinda yer almaktadir. Ayni zamanda vücudumuza giren mikroplarinin da maalesef ki bas sebeplileri arasinda sayilmaktadirlar. Ayni ellerle isimizi yaparken; çocuklarimizi seviyor, yemeklerimizi de yiyoruz. Bu sebepten dolayi da anti özellik sunacak ve mikrobun ölmesine izin verecek ürün kullanimlari da ön plan çikmaktadir. 

Bu amaçla üretilen Pevalin El temizleme kremi hem çalisani memnun etmekte hem de firmalarin bütçelerini korumaktadir. Her iki tarafi da memnun edecek bilesenler sunmus olmasindan dolayi da en çok tercih edilen ürünler arasina kisa sürede girmeyi basarmistir. Peki, sunmus oldugu içerikleri merak edenlerden iseniz sizler için madde madde bunlari açiklayalim.

  • Öncelikle çalisanin el hijyenini ve çikmayan inatçi kirleri 1 dakikada ortadan kaldirmaktadir.
  •  Katran benzeri yaglari parçaladigi için giderlerin tikanmasini önlemektedir.
  • Su ihtiyacini sadece durulama asamasinda istedigi için su tasarrufu ve enerji tasarrufu saglamaktadir.
  • Uygun bütçeli olusu ve 3 gram ile Endüstriyel el temizleme kremi olarak en inatçi kirleri çikartmasi ile sabun tasarrufu da saglamaktadir.